Praktijkruimte!


Is uw organisatie zorg, welzijn of cultuurgerelateerd en heeft u interesse om een ruimte te huren in De Pluk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Of wandel eens binnen en proef de sfeer in De Pluk. 


De voordelen voor het huren van een kantoorruimte in De Pluk zijn onder andere:

  • De mogelijkheid tot samenwerking met andere zorgverleners;
  • Collectieve schoonmaak;
  • Mogelijkheid tot deelname events;
  • Naamsbekendheid en zichtbaarheid in De Pluk;
  • Veel parkeergelegenheid (gratis);
  • Korting op de faciliteiten die De Pluk biedt.

Mail naar info@depluk.nl of bel 0345-745478MULTIFUNCTIONELE RUIMTE HUREN?


Binnen De Pluk beschikken we over de mogelijkheid diverse ruimtes die flexibel te huren zijn. Denk hierbij aan eenmalige huur, of wellicht wat frequenter zoals wekelijks. Op dit moment hebben we de volgende ruimtes in de flexibele verhuur:

THEATER


Ruimte met 98 zitplaatsen, scherm, projectiemogelijkheden, geluidsversterking en extra verlichting. Deze ruimte is uitermate geschikt voor lezingen, presentaties, maar ook optredens en voorstellingen. 

ZAAL 1 & ZAAL 2


Deze zalen zijn zowel gescheiden als samen te huur. Middels een schuifwand kunnen de ruimtes gecombineerd gebruikt worden. Zaal 2 heeft een pantryblok als extra voorziening. Daarnaast is er wifi beschikbaar en is de ruimte te huur in een opstelling naar keuze.

ZAAL 3


Deze zaal is, net als zaal 1 en 2, ook gelegen op de begane grond tegenover de verloskundige praktijk De Toekomst. Deze ruimte is voorzien van een zachte vloerafwerking en heeft een mooie lichtkoepel wat zorgt voor een fijne lichte werkomgeving. Er is wifi beschikbaar en de ruimte is te huur in een opstelling naar keuze. 

ZAAL 6


Op de eerste verdieping met het uitzicht op ons Grand Café vindt u zaal 6. Een fijne vergaderzaal, ook goed te gebruiken als leslokaal. Deze ruimte heeft een eigen pantryblok en beschikt ook over wifi. De ruimte is te huur in een opstelling naar keuze.

GRAND CAFÉ


Zoekt u een sfeervolle ruimte voor een borrel, diner of ander samenzijn? Dan kan ons Grand Café ook een ideale oplossing zijn. Door middel van schermen kunnen we u extra privacy bieden en het grote TV-scherm is ook te gebruiken voor ondersteuning tijdens uw presentatie of toespraak. Uiteraard is ook deze ruimte flexibel in te delen. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen afhankelijk van de opstelling die gewenst is.


EXTRA FACILITEITEN


In alle zalen is er een mogelijkheid voor catering. Van koffie en thee tot volledige lunch arrangementen. 

Naast het meubilair kan het ook wenselijk zijn te werken met een flip-over en/of presentatie scherm. Beide opties zijn mogelijk. Informeer voor alle mogelijkheden door te mailen of bel 0345 - 74 54 78.