Een primeur bij De Pluk: PlukPodium

Theatervoorstellingen seizoen 2023-2024 voor jong en oud én voor de smalle beurs


Mooi nieuws voor alle cultuurliefhebbers in West Betuwe. De Pluk introduceert met trots haar nieuwste aanwinst: PlukPodium. Met het PlukPodium biedt De Pluk in het theaterseizoen 2023-2024 een aantal interessante theatervoorstellingen voor jong en oud. Wat het extra bijzonder maakt is dat de theaterbezoekers bij sommige voorstellingen zelf het bedrag van hun kaartje kunnen bepalen.


Dit nieuwe artistieke avontuur belooft een verfrissende toevoeging te zijn aan het multifunctionele centrum. Met PlukPodium zet De Pluk een stap verder in haar missie om een bruisende plek te zijn waar zorg, cultuur en ontspanning samenkomen.


Dit initiatief opent de deuren voor een breed scala aan podiumkunsten, waaronder (kinder-)theater, muziek, cabaret en nog veel meer. Hierdoor krijgt lokaal talent een platform en kunnen bezoekers genieten van diverse verrassende én betaalbare voorstellingen.


STIP: Pay what you can

Onderdeel van het nieuwe theaterseizoen zijn de STIP-voorstellingen. Het aanbod van deze voorstellingen is door een unieke samenwerking tussen zes culturele podia in Rivierenland tot stand gekomen. De STIP-voorstellingen bieden een zeer gevarieerd programma van betaalbaar theater voor iedereen. Theaterbezoekers mogen zelf de prijs van hun kaartje bepalen. Een ticket is al te boeken vanaf €2,50 volgens het principe ‘Pay what you can’. Zit je krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Heb je meer financiële ruimte? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we theaterbezoek voor iedereen mogelijk.


Agenda op de website en social mediaDe actuele agenda van PlukPodium staat hier de website en social media van De Pluk. Hier vinden bezoekers van de Pluk het laatste nieuws en updates over de voorstellingen voor seizoen 2023/2024.


Je kan kaarten bestellen via de agenda op de website.