KUNST IN DE PLUK


Kunst in De Pluk


De naam van ons multifunctioneel centrum “ De Pluk”  spreekt boekdelen. Wanneer we hierop doorgaan en dit visualiseren, dan is het plukken van of inwinnen van bestaand of aankomend kunsttalent precies wat wij voor ogen hebben.

We willen daarom ook alle creatievelingen binnen De Pluk de kans te geven, door het beschikbaar stellen van ons centrum, voor het groeien van de naamsbekendheid van de kunstenaar waarna zijn/haar werken bij ons geplukt/opgepikt kunnen worden door alle belangstellenden.Vanaf 2 februari te zien


De kippen studies van Erny van Reijmersdal


Voornamelijk bekend als couturier van onder andere PAUW en zijn eigen label Erny van Reijmersdal, maar vooral een ontzettend creatief talent die zich dus niet alleen uit in kleding, maar ook op doek! Zijn liefde voor de natuur en in dit geval kippen komt bijna tot leven wanneer je langs de partij unieke werken van Erny loopt. Ieder stuk is uniek, net even anders en daarom zo ontzettend leuk!

Erny van Reijmersdal opent zijn expositie ‘De kippen studies van Erny’ op zaterdag 2 februari om 16:00 in het Grand Café van De Pluk, u bent van harte uitgenodigd!