KUNST IN DE PLUK


Missie De Pluk


De naam van ons multifunctioneel centrum “ De Pluk”  spreekt boekdelen. Wanneer we hierop doorgaan en dit visualiseren, dan is het plukken van of inwinnen van bestaand of aankomend kunsttalent precies wat wij voor ogen hebben.

Onze missie luidt dan ook alle creatievelingen binnen De Pluk de kans te geven, door het beschikbaar stellen van ons centrum, voor het groeien van de naamsbekendheid van de kunstenaar waarna zijn/haar werken bij ons geplukt/opgepikt kunnen worden door alle belangstellenden.Visie  De Pluk


Wij geloven dat ieder mens creatief kan zijn op zijn/haar eigen manier. De uiting ervan geeft een stukje weg van je identiteit en je gevoel. Door kunst kun je mensen en de manier waarop ze naar de wereld kijken beter leren kennen. Interessant en prachtig, want iedereen is uniek, zoals de diverse kunstuitingen uiteenlopend zijn. Wij hopen de komende jaren veel nieuwe kunstenaars en hun werken te leren kennen ter verrijking en als inspiratiebron van alle belangstellenden. 

Vanaf 15 september kunt u genieten van de expositie De Tegels der Nederlanden van Ien van Laanen. 

Daarnaast presenteert Ien van Laanen in De Pluk haar nieuwste tegelserie van het kersverse programma van Ijzervreter: "Sibkes beweegtegels voor jong en oud".