Nieuw in Geldermalsen!

Een multi-disciplinaire behandeling van chronische pijn.


In 2017 gingen we, psycholoog, fysiotherapeut, oefentherapeut en haptotherapeut met elkaar in gesprek met als doel een samenwerkingsverband voor de behandeling van mensen met chronische pijn, vanuit de overtuiging dat we dan deze patiëntengroep veel beter zouden kunnen helpen. 

De behandelaars zijn al snel uitgebreid met een huisarts, drie fysiotherapeuten en één psycholoog.

Met een cursus van Paul van Willigen, specialist in de behandeling van chronische pijn, veel geduld en doorzettingsvermogen zijn we nu zover dat er een folder is, onze groep draait en we al de eerste successen van onze samenwerking hebben mogen beleven.


Lees voor meer informatie onze folder en informeer bij uw huisarts.Download hier de folder over de Chronische Pijn Groep Geldermalsen 
De Nationale Diabetes Challenge 

De Pluk doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* samen met een aantal mooie partners en we nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.
We gaan vanaf 6 mei wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. 
In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Nationale Diabetes Challenge Festival in Den Haag. We denken dat iedereen dan zeker 3 tot 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.
Wij nodigen u van harte uit om mee te doen met onze uitdaging. Op maandag 6 mei organiseren we een kick-off bijeenkomst waarna we meteen ons eerste rondje gaan wandelen! De bijeenkomst start om 15:00u in het theater van De Pluk. Aanmelden voor de bijeenkomst en de challenge kan via www.nationalediabeteschallenge.nl/depluk. Ook vindt u hier meer informatie over het evenement.
Wandelt u mee?

* De NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (www.BvdGF.org), een stichting die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Afgelopen jaren liepen er al duizenden mensen mee. Deze mensen werden aantoonbaar gezonder en gingen zich fitter en prettiger voelen.