Onze bestuursleden

Vic Asselberghs (69) woont in Geldermalsen en was in zijn werkzame leven directeur/bestuurder van SG de Lingeborgh te Geldermalsen. Hij is historicus en sedert vele jaren is hij als vrijwilliger, vanuit maatschappelijke betrokkenheid en interesse, actief in diverse verenigingen/stichtingen (landelijk, regionaal en lokaal). Het betreft hier o.a. een patiëntenvereniging, een stichting ter bevordering van medisch wetenschappelijk onderzoek en een drietal historische organisaties. En in al deze gremia heeft hij de functie van voorzitter. Sedert de start van "de Pluk", is hij ook voorzitter van het stichtingsbestuur.

Hij is daarnaast op verzoek werkzaam als zelfstandig coach en adviseur voor beginnende bestuurders/managers.

Vic is gehuwd met Ria en zij hebben vier zoons. In de vrije tijd die naast dat besturen overblijft, leest hij, houdt hij van fotograferen, fietsen en wandelen. Hij besteedt ook veel tijd aan zijn vriendenkring, vaak onder het genot van een goed glas wijn, en hij heeft een brede culturele belangstelling. o.a. tot uiting komend in het bezoeken van musea en concerten.

“Wat mij bijzonder aanspreekt: het opbouwen van iets nieuws. Nieuwe paden en uitdagende mogelijkheden ontdekken en uitzetten, grenzen verleggen. Het strategisch en tactisch handelen daarin vind ik uitermate boeiend. De Pluk heeft dat allemaal in zich en zij is ook nog gehuisvest in mijn eigen woonomgeving. Mooier kon het niet!" 

Ik ben Frans Burgers en woon sinds 1983 in Geldermalsen en ben getrouwd met Ans, samen hebben we 2 zonen, 3 kleindochters en 1 kleinzoon.

Ik vervul de rol van penningmeester in de beheersstichting.

Sinds 2005 met vervroegd pensioen nadat ik kantoordirecteur bij ING geweest ben.

Ik heb vele bestuursfuncties vervuld en vervul er nog een aantal.

Mijn aandachtsgebied ligt vooral op financieel-economisch gebied.

Graag deel ik mijn kennis op dit gebied om zo maatschappelijk mijn steentje te kunnen bijdragen.

Mijn hobby's zijn: tafeltennis, kunstschilderen, vijver, aquarium, planten en bloemen kweken, groenten en vruchten telen.

Ik ben er van overtuigd dat het MFC-ECG een belangrijke rol zal gaan spelen in de samenleving.

Wel zal het best een flinke opgave zijn om ook tot een financieel succes te komen, doch mij lijkt dit niet onmogelijk. Vandaar dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

Uw tekst