INFORMATIE

DATUM | do 25 okt
AANVANG | 20:00 UUR
START | 20:30 UUR
EINDTIJD | 22:30 UUR
RUIMTE | Theater De Pluk
PRIJS | € 8.50
OVERIG | Voor meer informatie check het Facebook event: https://www.facebook.com/events/452542608573275/ Voor kaarten ga naar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/BraboBroeders

Brabo Broeders

Gerrie Smits en Bram Martens zijn twee Brabantse broeders van andere moeders.Opgegroeid onder de rook van Hans Teeuwen en Theo Maassen zit de humor er bij deze boezemkennissen al van jongs af aan ingedraaid als een gloeilamp in een roestige fitting. Na vele omzwervingen, banen, huwelijken, kinderen en psychologen zijn laatgroeiers Gerrie en Bram nu rijp voor het theater. Met aanstekelijke energie en een dikke knipoog spuwen ze hun ludieke gal uit over hun publiek. Vanavond spelen de Brabo Broeders beiden een deel van hun avondvullende programma’s. Dubbel feest dus!


“Deze knappe mannen moet je gezien hebben voordat ze te oud zijn” Henk Krol –partijleider 50-Plus

“Gerrie is de mooiste en grappigste jongen die ik ooit gezien heb”Moeder van Gerrie

“Beter dan dit wordt het niet!…vanavond” Anonieme bezoeker van eerdere voorstelling


Bram Martens - Ingekakt

Bram Martens heeft 13 naamgenoten die actief zijn in de theaterwereld en gaat daarom het podium op als Bramedy. Bram is een ongepolijste diamant uit het Brabantse zand. Hij is 40+, kaal, getrouwd, heeft 2 kinderen en een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus. Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Sinds 2011 bespeelt deze sympathieke laatbloeier de landelijke comedypodia en staat vanaf september 2018 in de vaderlandse theaters met zijn cabaretprogramma “Ingekakt”. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje.

.

Gerrie Smits – De Groene Steen

Gerrie Smits,  is een Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijke onderbouwende talenten, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden.