Staat zondag 26 november al in uw agenda?

KUNSTCAFÉ IN DE PLUK

Kunstenaars en kunstliefhebbers met elkaar in contact brengen op een informele manier, dat is het idee achter deze dag. Daarnaast zorgen we voor een muzikale omlijsting zodat alle bezoekers zich op ontspannen wijze kunnen laten inspireren door de aangeboden kunst en kunstenaars. 

Het Grand Café zal sfeervol ingericht worden met diverse zitjes en tafels waar de kunstenaars hun werken kunnen stallen en tevens in gesprek kunnen gaan met de bezoekers/kunstliefhebbers. 

INSCHRIJVEN STANDHOUDERS


Wil jij deelnemen aan dit kunstcafe? Schrijf je dan in! We adviseren je vooraf deze Algemene Voorwaarden goed door te nemen. Medio augustus gaat DE Pluk in beraad over de op dat moment reeds binnengekomen aanmeldingen. Na die tijd ontvangt iedereen bericht over de mogelijk toebedeelde standplaats. 

Schrijf jezelf hier in!

BEZOEKERSINFORMATIE


Kom zondag 26 november 2017 tussen 12:00 en 17:00 het kunstcafé bezoeken in De Pluk. De Pluk beschikt over een Grand Café waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie, daarnaast wordt er gewerkt met een kleine lunchkaart. Kortom, tijdens je bezoek ben je van alle gemak voorzien. 

Let op, niet alle stands zullen de mogelijkheid bieden te betalen per pin, zorg daarom voor voldoende contant geld. 


De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 te Geldermalsen is gelegen tussen de Brandweerkazerne van Geldermalsen en het spoor aan de rand van Geldermalsen en Meteren. Bij gebruik van een navigatiesysteem kan er een fout adres overgenomen worden, wees alert hierop.